Over Bedrijfkracht

Bedrijfkracht is gestart door medewerkers van Enexis Groep, Nederlandse Gasunie en Hanzehogeschool Groningen. Samen willen wij de samenleving duurzamer maken. Dit doen we door leveranciers te benaderen en groepskortingen te bedingen voor de beste maatregelen om energie te besparen.

Werkgevers

Werkgevers krijgen de mogelijkheid om concreet invulling te geven aan hun behoefte om bij te dragen aan een duurzame maatschappij. Wij helpen organisaties om serieus werk te maken van energiebesparing bij de werknemers thuis. Hiervoor organiseren wij campagnes om medewerkers bewust te maken en acties om thuis zelf aan de slag te gaan.

 

Lees meer…

Werknemers

Medewerkers krijgen inzicht in hun energieverbruik met acties als Speur de Energieslurper, Check je Warmtelek en Let Light Be Led. Samen regelen zij een concreet aanbod voor maatregelen, zoals het collectief aanschaffen van ledverlichting, zonnepanelen, isolatie en/of een warmtepomp. Als organisatie helpt u uw medewerkers energie (en dus geld) te besparen, terwijl u als organisatie concreet een bijdrage levert aan duurzaamheid!

 

Lees meer…

Bedrijfkracht is een initiatief van